Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Anna
8.2.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 10
Srdečná vďaka,peniaze hneď na účte,ale mám problém s tým,že splátka sa posiela na účet v Tatrabanke ,teraz to trvalo dlho od piatku do utorka a musím byť na pozore ,aby to načas došlo ,lebo som posielala z VUB.Ďakujem Som nadmieru spokojná,rýchla vybavenie a prvá pomoc je na svete.Ďakujem
Odpoveď Kolektívne pôžičky:8.2.2024
Dobrý deň, p. Anna,

ďakujeme za vysoké hodnotenie nášho portálu p2p pôžičiek www.kolektivne-pozicky.sk
Ohľadom platby: pokiaľ hradíte z VÚB, tak aj VÚB podporuje okamžite platby, len vo VÚB treba dodatočne ručne vybrať, že chcete financie poslať ako okamžitú platbu (nie je to spoplatnene) a u nás na účte peniaze búdu ihneď.

Pekný deň prajeme!
Jana
25.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 18
Chválim promptné vybavenie, prevod peňazí na účet, ústretovosť,odporúčam
Odpoveď Kolektívne pôžičky:29.1.2024
Zdravíme Vás p. Jana,

ďakujeme za Vaše slová o rýchlych pôžičkách a dôveru portálu Kolektívne Pôžičky Eurvest na www.kolektivne-pozicky.sk!

Prajeme Vám ešte pekný zvyšok dňa!
Kolektívne pôžičky
Tibor
22.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 19
Môžem len vrelo odporúčit!
Rýchle vybavenie. Rýchle vyplatenie. Ak náhodou niečo jasné veľmi ochotne na online chate vysvetlia.
Už nie raz mi extrémne pomohli!
Odpoveď Kolektívne pôžičky:30.1.2024
Dobr deň p. Tibor,

teší nás, že ste našim stálym klientom www.kolektivne-pozicky.sk Aj v budúcnosti tu budú Kolektívne pôžičky pre Vás, pripravené pomôcť a poskytnúť rýchlu P2P pôžičku, kedy ste to naozaj potrebujete!

S pozdravom,
Kolektívne Pôžičky Eurvest
Anna Č.
18.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 18
100% rýchla pomoc zo srdca ďakujem.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:5.2.2024
Dobrý deň p. Anna,

sme radi, že sme mohli pomôcť aj Vám prostredníctvom rýchlejšie P2P pôžičky na www.kolektivne-pozicky.sk

Ďakujem za Vaše vysoké hodnotenie!

Pekný večer!
Tím Kolektívne pôžičky
Roland
18.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 14
Určite odporúčam
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.1.2024
Dobrý večer, p. Roland,

ďakujeme, že odporúčate Kolektívne Pôžičky Eurvest www.kolektivne-pozicky.sk aj ostatným. Teší nás Vaša spokojnosť!

S pozdravom,
tím Kolektívne pôžičky
Marek
17.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 15
Super rýchlosť
Odpoveď Kolektívne pôžičky:2.2.2024
Zdravíme Vás, p. Marek,

ďakujeme za Vašu dôveru a vysoké ocenenie rýchlosti vybavenia služieb p2p pôžičiek od ľudí na www.kolektivne-pozicky.sk
P2P pôžičky sú rýchle a spoľahlivé riešenie pre každého zákazníka.

Pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Andrea
16.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 16
Rýchle vybavenie , jednoduchá efektívna a rýchla komunikácia,spokojnosť
Odpoveď Kolektívne pôžičky:25.1.2024
Dobrý deň p.Andrea,

vážime si, že ste si vybrali práve našu platformu Kolektívne pôžičky. Ďakujeme za Vaše slová a hodnotenie.

Pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Monika
12.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 3
Dobrý deň som spokojna ale dostal niekdo viac ako 550eur ja splacam včas a brala som už viac krát pôžičku ale stále som na 550eurach aj keď ziadam viac. Preto sa pýtam či je vôbec šanca sa dostať k väčšej sume ako ja 550eur ďakujem za odpoveď.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:15.1.2024
Dobrý deň, p.Monika,

sme radi že ste spokojná s portálom www.kolektivne-pozicky.sk My vždy splňujem to čo sľúbili: rýchlu pôžičku zákazníkom posielame ihneď na ch bankový účet.
Ohľadom otázky k výške pôžičky: u nás da sa požiadať o rýchlu pôžičku od 50 eur do 1000 eur ale nakoľko my nie sme poskytovateľ pôžičiek ale spájame žiadateľov o pôžičku a investorov nemôžem Vám garantovať že bude pre Vás konkrétny investor na konkrétnu čiastku a lehotu v určený čas, je to aukcia pôžičiek, kde ste zadávate svoju predstavu a Investor sám vyberá komu poskytne svoje financie. Zvažuje či ste už mali pôžičky u nás na platforme, či ste splatili, výšku príjmov a výdavkov, či ste splatili načas a ostatné riziká a vyberá. Nemôžeme im my určiť aké čiastky majú poskytovať. Ale v dnešnej dobe vidíme že investori viac preferujú poskytovanie menších čiastok a na kratší čas. Predpokladáme že to je z dôvodu celkovej finančnej situácie. Aktuálnu dostupnú ponuku budete vždy vedieť v aktuálnom čase podania žiadosti, pokiaľ z uvedenou ponukou vo svojom profile nesúhlasíte, netreba nič robiť: kľudne sa môžete odhlásiť z webu a ponuka bude zrušená automaticky.

Pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Pavol
11.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 17
Keď človek potrebuje súrne peniaze na nečakané výdavky, tak toto môžem odporučiť za pár minút mate peniaze na účte je to naozaj super
Erika P.
8.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 16
Som veľmi spokojná so službami aj ústretovosť na zákazníckej linke. Ďakujem veľmi pekne
Odpoveď Kolektívne pôžičky:16.1.2024
Dobrý deň p. Erika,

ďakujeme za vysoké hodnotenie p2p pôžičiek na portálu www.kolektivne-pozicky.sk :) Vždy sa snažíme, aby naši zákazníci boli spokojný.s našou prácou.

S pozdravom,
Kolektívne Pôžičky Eurvest

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.