Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Monika
11.9.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 22
Takú rýchlosť a ústretovosť som nečakala
Odpoveď Kolektívne pôžičky:12.9.2023
Dobrý deň, p.Monika!

Ďakujeme za vysoké hodnotenie a Vašu recenziu Kolektívnych pôžičiek p2p a našich služieb na www.kolektivne-pozicky.sk My vždy splňujem to čo sľúbili a hlavne vážime si našich zákazníkov, vždy snažíme sa poskytovať služby v najlepšej kvalite.

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Miroslava
11.9.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 21
Rýchle vybavenie, skvelá komunikácia. Odporúčam.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:11.9.2023
Dobrý deň p. Miroslava,

ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a recenziu p2p pôžičiek od našej platformy www.kolektivne-pozicky.sk zároveň aj za odporúčanie. Vážime si našich zákazníkov a snažíme sa poskytovať naše služby v najlepšej kvalite!


S pozdravom a prianím pekného dňa,
Vaše kolektívne pôžičky
Martin
28.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 25
Určite odporúčam. Ochota , rýchlosť,
Odpoveď Kolektívne pôžičky:29.8.2023
Dobrý deň p. Martin,

ďakujem že ste si vybrali naše služby P2P pôžičky a za kladné hodnotenie! Našou prioritou je byť vždy ochotní k našim zákazníkom.

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Lucia
24.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 28
Super rýchle jednanie a vybavenie.Odporúčam
Odpoveď Kolektívne pôžičky:27.8.2023
Dobrý deň p. Lucia,

ďakujeme za recenziu služby rýchlej pôžičky na www.kolektivne-pozicky.sk a za odporúčanie!

Prajeme pekný deň,
Tím Kolektívne pôžičky
Silvia
23.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 29
top ❤️
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.8.2023
Dobrý deň, p.Silvia,

ďakujem za hodnotenie www.kolektivne-pozicky.sk a prajeme pekný zvyšok dňa!

Tím Kolektívne pôžičky
Veronika
16.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 30
Som apsolutne spokojná. Rýchlosť a prístup je veľmi profesionálny.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:21.8.2023
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu a hodnotenie!

Snažíme sa, aby vždy naši zákazníci boli spokojný :)

Pekný zvyšok dňa!

Tím Kolektívne pôžičky
Dušan
16.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 25
Som spokojný s rýchlosťou, spôsobom jednania, aj s úrokom pôžičky. Všetko je v poriadku, odporúčam. Jediným nedostatkom je to,že nedávajú pôžičky vo výške 500 - 1000 eur na 2 - 3 mesiace, ale maximálne 200 eur iba na 1 mesiac. Inak *****
Miro
15.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 33
Som veľmi príjemne prekvapený akou rýchlosťou bolo všetko vybavené. Ľudský a veľmi profesionálny prístup. Ďakujem.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:17.8.2023
Dobrý deň, p.Miro,

ďakujem za Vaše hodnotenie našich p2p pôžičiek, vždy snažíme sa, aby klienti boli spokojný!

Pekný večer prajeme!

Tím Kolektívne pôžičky
Peter Š.
10.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Pevné verím ze budem spokojny
Alena
8.8.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 33
Nemám čo vytknúť, z vašimi službami som bola spokojná, rýchle vybavenie a ochota poradiť bola na úrovni. Môžem odporučiť každému kto má záujem.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:10.8.2023
Dobrý deň p. Alena,

Vaša spokojnosť s našimi službami nás veľmi teší a nie je nič lepšie pre tím portálu www.kolektivne-pozicky.sk/rychla-pozicka, keď je náš zákazník spokojný :)

S pozdravom,
Vaše Kolektívne pôžičky

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.