Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Erika P.
8.1.2024
Bola táto recenzia užitočná? / 13
Tiež môžem len odporučiť.
Len splatnosť by som ja osobne potrebvala aj 2, 3 mesiace na dlhšiu dobu.
Ale dá sa dohodnúť.
Ďakujem ešte raz.
Helena
14.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 12
Oceňujem rýchlosť zaslania doslova v priebehu pár sekúnd od schválenia. Super jednoduchosť vybavenia online formou z pohodlia domova.
Jozef
14.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 13
Super
Janka
13.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 10
Som velmi spokojná všetko je vybavené veľmi rýchlo a po schválení Eura sú na účte okamžite veľmi pekne ďakujem vždy pomôžete v tu pravú chvíľu :)))
Mária
13.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 12
Veľmi ste mi pomohli a hlavne rýchlo. Veľmi pekne ďakujem. Veselé a šťastne Vianoce.
Timea
12.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 11
Super rýchlosť. Ďakujem
Jaroslav
12.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 14
Po uvodnych formalitach, jednoducho, rychlo, velka spokojnost.
Juraj S.
7.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 10
Kvalitný rýchly a profesionálny pristup.
Mária
4.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 16
Veľmi som spokojná, naozaj ste mi pomohli , veď tie peniaze do 5 minút boli na účte a ja som si mohla vydýchnuť. Ešte raz veľmi pekne ďakujem a odporúčam vaše služby už aj z minulosti.
Maroš
4.12.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 12
Som veľmi s Vami spokojný, peniaze ihneď na účte, splatnosť slušná, ale mohla by byť aj dlhšie ako jeden mesiac. Ale nevadí, pôžičku som použil druhý krát. A využijem ešte určite ak mi bude treba "do výplaty" !!!

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.