Klientská zóna
Požičať si

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 219
5195
417
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Filip
1.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 24
Operátorky na 1* výborný pristup a velmi príjemné a ochotné. Poslané na učet behom minúty. Len jedno mínus je -žiadal som 500€ a bolo mi ponúknutych len 200€ pritom som schopný splácať vyšie splatky .
Odpoveď Kolektívne pôžičky:5.3.2023
Dobrý deň,
ďakujem za vysoké hodnotenie prístupu našich operátorov. Vždy sa snažím, aby klienti boli spokojní.
Ohľadom výšky poskytnutej sumy, bohužiaľ, nakoľko my neposkytujeme pôžičky, ale len spájame investorov a žiadateľov o pôžičku, nemáme žiadny vplyv na investorov a ich kritéria podľa ktorých chcú svoji peniaze investovať. Nakoľko oni riskujú so svojimi financiami. Predpokladáme, že trošku nižšia ponuka od investora bola kvôli tomu, že to je Vaša prvá pôžička u nás, situácia na trhu je taká, že investori sú opatrnejší pri investovaní peňazí. Zvyčajne, keď investor už vidí, že splácate pôžičky riadne a včas, dodržiavate podmienky, tak vždy ochotnejšie investujú aj väčšie sumy.

Pekný zvyšok dňa prajeme!
Tím Kolektívne pôžičky
Michal B.
1.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 31
Jednoduché a rýchle vybavenie, férový prístup, slušní a ochotní operátori a peniaze ihneď na účte.som nadmieru spokojný
Odpoveď Kolektívne pôžičky:2.3.2023
Dobrý deň, p. Michal,

ďakujem za Vašu pozitívnu recenziu našej platformy www.kolektivne-pozicky.sk :)
Sme radi, že ste spokojný s našou službou a Vaše hodnotenie, určite, pomôže ostatným pri rozhodovaní o využití našich kvalitatívnych služieb.

Pekný deň prajeme!
Tím Kolektívne pôžičky
Zuzana
23.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Zdravím. Ak mi bude požička od investora schválená do koľko dní budem mat peniaze na účte napríklad keď mám inú banku ako vy? Ďakujem
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.2.2023
Dobrý deň,

po potvrdení ponuky od Investora peniaze ihneď odosielame na bankový účet. Pokiaľ Vaša banka podporuje okamžité platby (Tatra banka, Raiffeisen banka, VÚB alebo SLSP) tak pôžičku mate na učte ihneď.

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Monika
23.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 31
Za mna velmi promptný, všetko jasne popísané, prehladné. Zatial som naozaj spokojna. Vdaka Vam.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.2.2023
Dobrý deň,

Ďakujem za Vašu recenziu a hodnotenie našej služby pôžičiek p2p na www.kolektivne-pozicky.sk :)

A prajeme pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky
František
23.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 30
Veľmi kvalitný a ochotný prístup. Ďakujem
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.2.2023
Dobrý deň!

Ďakujeme veľmi pekne za pekné slová.
Sme veľmi radi že ste so službou platformy www.kolektivne-pozicky.sk spokojný a veľmi nás teší že by ste ju odporúčili aj ďalej zároveň ďakujeme za pozitívnu recenziu!

Pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky
Jozef K.
17.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 31
Veľmi pekne ďakujem za Vašu ochotu a veľmi rád by som využil vaše pôžičky nakoľko ste maximálne férovy ochotný určite vaše služby odporučím aj známym. Prajem pekný deň
Odpoveď Kolektívne pôžičky:17.2.2023
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu a hodnotenie našej platformy a služby www.kolektivne-pozicky.sk

Snažíme sa, aby naši zákazníci boli spokojný :)

Pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky
Barbora
15.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 28
Dobrý deň, som spokojná so službami. Vždy mi vyhoveli ako som potrebovala, peniaze som mala takmer hneď na účte
Odpoveď Kolektívne pôžičky:15.2.2023
Dobrý deň,
ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že ste spokojná.
Vážime si našich zákazníkov a snažíme sa poskytovať služby v najlepšej kvalite.

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Lucia H.
14.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 29
Som spokojná , dostala som pôžičku už druhý krát , zatiaľ vždy v sume o ktorú som žiadala . Pripísané na účet okamžite po zadaní súhlasu s podmienkami... Komunikácia s portálom rýchle. Za mňa veľká spokojnosť.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:14.2.2023
Ďakujem za Vašu recenziu a hodnotenie platformy www.kolektivne-pozicky.sk
Naozaj sa teším že, ako náš zákazník, ste spokojná s našou prácou a prístupom.
Prajeme Vám príjemný zvyšok dňa!

Tím Kolektívne pôžičky
Monika
11.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 29
Dostala som pozicku dva krát po 350eur aj keď reklama sľubuje viac. Ako sa dostať k väčšej sume? Ináč všetko bez problémov.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:12.2.2023
Ďakujeme za Vašu recenziu ale nakoľko my nie sme poskytovateľ pôžičiek ale spájame žiadateľov o pôžičku a Investorov, nemôžeme ani Vám, ani nikomu
inému garantovať, že bude konkrétny Investor na konkrétnu čiastku a lehotu. Naviac nikde nie je to napísané, nakoľko Investor sám vyberá komu poskytne svoje financie a my nemôžeme im určiť aké čiastky a komu majú poskytovať.

Pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky
Beáta C.
9.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 30
Vážená spoločnosť,
som rada, že som Váš "našla", Poskytujete služby seriózne, kvalifikovane a s odbornou starostlivosťou o spotrebiteľa. Ďakujem Vám za skutočne rýchlo poskytnutú finančnú pomoc.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:9.2.2023
Ďakujeme Vám pekne za recenziu a hodnotenie!

Snažíme sa, aby naši zákazníci boli spokojný.

Pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.