Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Pavol
16.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 22
Spôsob požičiavania síce veľmi jednoduchý,ale nepožičaju vám viac ako 350€ na 30 dní, aj keď v ponuke majú až do 1000€ s dobou na tri mesiace,čo je veľké mínus...
Odpoveď Kolektívne pôžičky:29.12.2022
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu a Váš názor. Kolektívne pôžičky Eurvest je nový portál ale intenzívne pracujeme aj nad prilákaní investorov, ktorí by boli ochotní poskytnúť väčšie pôžičky a na dlhšiu dobu. Ale podľa praxe, bohužiaľ, na trhu je taká situácia, že momentálne sa investori boja požičiavať peniaze na dlhšie termíny a väčšie sumy a vyberajú si investovať svoje peniaze na krátky čas, kedy niekomu chyba pred výplatou alebo majú nečakané výdaje. Pokiaľ máte záujem o dlhšiu dobu než 30 dni vždy môžete požiadať investora o predĺženie lehoty využívania pôžičky na ďalšie obdobie. Ale ako sme aj písali pracujeme na tom, aby sme prilákali investorov na dlhodobé pôžičky a dúfame, že nebudeme mať žiadne mínusy a Vy aj ostatní naši zákazníci budete spokojní s našou službou :) Pekný deň prajeme!
Magdalena
7.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 37
Veľmi jednoduchý spôsob ako prísť k peniazom
Tomáš
6.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 18
Ked ste mi to schvalili tak urcite mi da pebiaze investor ??? Ci zas dalsia ziadost a moze to byt zamietnute ???
Odpoveď Kolektívne pôžičky:11.12.2022
Dobrý deň, p.Tomáš, nakoľko my nie sme poskytovatelia pôžičiek ale spájame žiadateľov o pôžičku a investorov nemôžem Vám garantovať že bude pre Vás konkrétny investor na konkrétnu čiastku. Investor sám vyberá komu poskytne svoje financie, zvažuje či ste už mali pôžičky u nás na platforme, či ste splatili načas a ostatné riziká a vyberá. To všetko budete vedieť v aktuálnom čase podania žiadosti. Treba vstúpiť do aukcie pôžičiek na www.kolektivne-pozicky.sk/klientska-zona kde vyberáte sumu pôžičky, lehotu splatnosti, preferovaný úrok pre investora a pokiaľ v tu chvíľu podľa zadanej požiadavky bude vhodný investor, ktorý je pripravený investovať do Vašej pôžičky, zobrazí sa to vo Vašom profile. Po potvrdení ponuky a uzatvorení zmluvy o pôžičky Vám ihneď prevedieme peniaze investora na Váš registrovaný účet. Všetko je jednoduché. S pozdravom, tým Kolektívne pôžičky. Infolinka 0914 233 994 alebo 0418 775 065
Lukáš Š.
5.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 29
Dobrý deň, ako dlho musím čakať na investora na moju žiadosť? Vopred ďakujem
Odpoveď Kolektívne pôžičky:5.12.2022
Dobrý deň, bude to závisieť od Vašej požiadavky. Ak ste už klientom našej platformy Kolektívne Pôžičky, investori uprednostňujú overených klientov a Vaša požiadavka bude vybavená rýchlo. Ihneď po potvrdení ponuky od investora peniaze odosielame na Váš bankový účet. Pekný deň!
Miroslav
30.11.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 33
Nemusel som nikam chodiť, všetko prebehlo online cez internet a prakticky do pár hodín som už mal ponuku na prvú pôžičku, môžem určite odporučiť
Luboš
7.11.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 38
Veľm rýchle schválenie
Odpoveď Kolektívne pôžičky:30.11.2022
Dobrý deň!
Ďakujeme za hodnotenie :)
Katy
7.11.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 36
Veľká spokojnosť, už dnes schválená :)
Odpoveď Kolektívne pôžičky:30.11.2022
Dobrý deň!
Ďakujeme za hodnotenie
Radek
1.10.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 39
Rýchle online pôžičky ľuďom od ľudí. Diskrétne, jednoduché a rýchle
Odpoveď Kolektívne pôžičky:1.10.2022
Dobrý deň!
Ďakujeme za hodnotenie,
tím Kolektívne pôžičky

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.