Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Janka
14.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 31
Veľmi som spokojná s touto formou pôžičky, super rýchle vybavenie a komunikácia. Možnosť odkladu splátok je výborná služba.
Zdeno
13.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 30
Ďakujem vám veľmi pekne. Pomohli ste mi a naozaj rýchlo. ĎAKUJEM
Odpoveď Kolektívne pôžičky:15.6.2023
Dobrý deň, p. Zdeno,

ďakujem za Vašu pozitívnu recenziu www.kolektivne-pozicky.sk
Sme radi, že ste spokojný s našou službou a Vaše hodnotenie, určite, pomôže ostatným pri rozhodovaní o využití našich kvalitatívnych služieb.

Pekný deň prajeme!
Tím Kolektívne pôžičky
Zuzana
12.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 29
Osobne môžem len odporučiť . Využila som druhý krát pôžičku. Rýchlosť, ochota. Skvelý a ochotný prístup pracovníkov. Určite ešte využijem.
Petra
8.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Super pozicka som velmi spokojna mam pozicku druhy krat. Pozicku odporucam na sto percent. Poziadala som a peniaze som mala zachvilku na ucte. Som na sto percent spokojna. Rozhodne odporucam tuto pozicku.
Lukáš
7.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Osobné môžem len odporučiť využil som túto možnosť prví krát a nesťažujem sa lebo ochota a spracovanie mojej žiadosti bola vybavená čo narýchlejšom čase. Určite ešte využijem v budúcnosti.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:8.6.2023
Dobrý deň, p. Lukáš,

ďakujem za Vašu pozitívnu recenziu www.kolektivne-pozicky.sk :)
Sme radi, že ste spokojný s našou službou a Vaše hodnotenie, určite, pomôže ostatným pri rozhodovaní o využití našich služieb.

Pekný deň prajeme!
Tím Kolektívne pôžičky
Veronika
2.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 34
Rýchle vybavenie, peniaze takmer obratom na účte.
Mária Š.
1.6.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Som veľmi spokojná s Kolektivnymi pôžičkami sú rýchli a peniaze mám rýchlo na účte
Monika
25.5.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 31
Úžasný prístup ,veľmi ste mi pomohli,peniaze som mala ani nie do hodiny na účte ???? nech sa vám darí ????????
Maťo
24.5.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 6
Milá komunikácie ale zamietnutie bez dôvodu neposkytnutie možnosti nižšiej pôžičky v prípade zamietnutia žiadosti.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:25.5.2023
Dobrý deň,
ďakujem za Vašu správu. Vážime si, že ste sa rozhodli stať naším klientom. Preto nás mrzí, pokiaľ to z nejakého dôvodu neprebehlo úspešne. Snažíme sa byt zodpovednými, starať sa nie len o žiadateľov o pôžičku ale aj o investorov, ktorí financie investujú, a vždy starostlivo posudzujeme všetky údaje, ktoré nám v žiadosti poskytujete. Bohužiaľ, nie vždy registrácia na platforme prebieha úspešne, a to sa môže stať z rôznych dôvodov: že žiadateľ nedoložil všetky potrebné doklady, alebo sa nám s klientom nepodarilo spojiť pre doplnenie a overenie údajov. Keď je to možné, vždy povieme dôvod zamietnutia hneď po vyhodnotení žiadosti. Inokedy však môže ísť o naše interné dôvody, ktoré vám oznámiť nemôžeme. Takých dôvodov môže byť viac a potrebujeme si ich nechať pre seba, nakoľko jedine tak si môžeme byť istý, že sa ich nikto nebude snažiť obísť, a pravidlá tak zostanú spravodlivé.

Ďakujem za pochopenie a prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Melania
23.5.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 34
Rýchle vybavenie, milý pristup

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.