Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Lucia
24.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 19
Rýchle vybavenie , rýchle obdržanie financií na účet ,super
Peter
20.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 24
Super
Romana
17.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 26
Môžem len odporučiť :))))
Lucia
17.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 23
Zdravim,kolektivne pozicky,super vec,peniaze pridu ihned po schvaleni.Odporucam.Sice je kratsi cas na vratenie penazi,ale nevadi.
Peter
17.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 20
Velka spokojnost
Radka
16.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 19
Odporúčam
Skvelý prístup
Rýchle vybavenie
Dana
13.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 24
Dakujem Vam velmi pekne
Janoss
10.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 22
Férový prístup,rýchlosť vybavenia,odporučīm ďalej....
Odpoveď Kolektívne pôžičky:13.10.2023
Dobrý deň, p.Janoss,

ďakujeme, že ste vybrali www.kolektivne-pozicky.sk a za Váš názor a za Vaše pozitívne hodnotenie našej stránke. Zároveň sme vďačný za Vaše odporúčania :) Vždy sa snažíme, aby naši zákazníci boli spokojný.

Prajeme Vám príjemný večer!
Tím Kolektívne pôžičky
Kristián
10.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 16
Všetko super aj komunikácia malé sumy pohode a keď chcem 1000€ na 3 mesiace už sa nedá :( ale inakšie do 450€ všetko pohode
Odpoveď Kolektívne pôžičky:12.10.2023
Dobrý deň, p. Kristián,

ďakujeme za spätnú väzbu a vysoké hodnotenie našich služieb Kolektívne pôžičky.
Ohľadom výšky pôžičky: nakoľko my nie sme poskytovateľ pôžičiek ale spájame žiadateľov o pôžičku a investorov nemôžem Vám garantovať že bude pre Vás konkrétny investor na konkrétnu čiastku a lehotu. Investor sám vyberá komu poskytne svoje financie a vyberá. Ale my garantujem rýchle odoslanie peniaz a dodržanie všetkých podmienok zmluvy.
V čas podania žiadosti sa pre Vašu žiadosť zobrazil aktuálny investor, ktorý je pripravený investovať do Vašej pôžičky.

Ďakujem že ste vybrali www.kolektivne-pozicky.sk a prajeme pekný deň!
Mária Č.
9.10.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 23
Všetko super, komunikácia super....Milí personál

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.