Získajte cenné informácie o platforme Kolektívne pôžičky: hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a o investovanie do pôžičiek p2p

4,2
Užívateľských recenzií: 16
511
42
30
21
12

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Jozef
8.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 1
Rychla registracia, komunikacia, cely system prehladny.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:8.2.2023
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu na našu platformu www.kolektivne-pozicky.sk!
Sme radi, že ste spokojný. Vážime si našich zákazníkov a snažíme sa poskytovať služby v najlepšej kvalite.

Prajeme pekný deň!

Tím Kolektívne pôžičky
Norbert K.
3.2.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 3
Absolútne bez chyby, solídne jednanie, príjemná komunikácia, rýchlosť schválenia pôžičky, peniaze blesku rýchle na účte, dávam 100%,vrele odporúčam.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:4.2.2023
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu a že ste si vybrali naše služby!
Prajeme pekný deň!

Tím Kolektívne pôžičky
Juraj
25.1.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 7
Bleskové vybavenie. Bez papierovačiek, keď človek potrebuje rýchlu finančnú injekciu do výplaty, tak jednoznačne Kolektívne pôžičky.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:25.1.2023
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu a hodnotenie!

Snažíme sa, aby naši zákazníci boli spokojný :)

Pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky
Janka
19.1.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 6
Spokojnosť, rýchle vybavenie, jednoduché a diskrétne, ďakujem.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.1.2023
Dobrý deň!

Ďakujeme za hodnotenie a prajeme pekný deň!

Tím Kolektívne pôžičky
Ziadateľka o uver
18.1.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 4
Toto nepochopím mala som v predposlednej výplatnej páske úhradu exekúcie posledná platba stalo sa. Automaticky zamietnuté. Každý 3 občan na Slovensku ma exekúciu ale keď ma prijem a spláca nevidím mu nedať uver. Mam na vás ťažké srdce. Nech sa vám darí v tomto podnikaní.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:24.1.2023
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Prekontrolovali sme Vašu situáciu a zistili sme že informácia ktorú píšete v recenzii, nie je úplne pravdivá a tak ako píšete.
Ohľadom ťažkého srdca Vám nerozumieme: nikde nie je uvedené že každý žiadateľ o registráciu ma nárok na pôžičku p2p. Ako je uvedené na našom webe nie sme poskytovatelia pôžičiek ale spájame žiadateľov o p2p pôžičku a investorov. Samozrejme chránime aj jednu aj druhú stranu. Naviac neberieme žiadne poplatky vopred ani od žiadateľov o p2p pôžičku ani od Investorov. Podanie žiadosti a posúdenie žiadosti je zdarma. Naša platforma Kolektívne pôžičky hľadá záujemcov o pôžičku podľa pokynov aktuálnych investorov a aktuálne všetci Investori vyberajú aby potenciálny žiadateľ o pôžičku nemal exekúcie, zmluvy v omeškaní, zrážky zo mzdy z dôvodu nesplatených pôžičiek u iných veriteľov. My rozumieme Investorov nakoľko oni poskytujú svoje peniaze a chcú mať istotu že peniaze budú vrátene načas podľa podmienok zmluvy, a nie že bude dlžník zadržiavať jeho peniaze splácať to dlhší čas než ako sú dohodnutí v zmluve.
Myslím, že súhlasíte s nami, že pokiaľ by ste aj vy investovali svoje úspory tiež vyberiete čo najviac práceschopného žiadateľa o pôžičku a nevybrali by ste žiadateľa, ktorý spláca exekúciu. Určite by ste neboli ste spokojný pokiaľ by Vám Váš zamestnávateľ mzdu za mesiac vyplácal polroka alebo rok v mesačných splátkach. Bohužiaľ my nemáme vplyv na výber Investorov, len spĺňame pokyny ktoré nám dajú a konáme v mene Investorov.
Prajem pekný zvyšok dňa!
Tím Kolektívne pôžičky
Tom...
18.1.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 6
Produkt potrebný teraz, dobrá komunikácia so zákazníkom....
Odpoveď Kolektívne pôžičky:23.1.2023
Dobrý deň!
Ďakujeme za recenziu a hodnotenie :)

Pekný deň prajeme!
Peter
29.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 10
Rychle vybavenie odporucam
Odpoveď Kolektívne pôžičky:2.1.2023
Dobrý deň!
Ďakujeme za hodnotenie :)
Lukáš
16.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 13
Ďakujeme
Pavol
16.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 10
Spôsob požičiavania síce veľmi jednoduchý,ale nepožičaju vám viac ako 350€ na 30 dní, aj keď v ponuke majú až do 1000€ s dobou na tri mesiace,čo je veľké mínus...
Odpoveď Kolektívne pôžičky:29.12.2022
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu a Váš názor. Kolektívne pôžičky Eurvest je nový portál ale intenzívne pracujeme aj nad prilákaní investorov, ktorí by boli ochotní poskytnúť väčšie pôžičky a na dlhšiu dobu. Ale podľa praxe, bohužiaľ, na trhu je taká situácia, že momentálne sa investori boja požičiavať peniaze na dlhšie termíny a väčšie sumy a vyberajú si investovať svoje peniaze na krátky čas, kedy niekomu chyba pred výplatou alebo majú nečakané výdaje. Pokiaľ máte záujem o dlhšiu dobu než 30 dni vždy môžete požiadať investora o predĺženie lehoty využívania pôžičky na ďalšie obdobie. Ale ako sme aj písali pracujeme na tom, aby sme prilákali investorov na dlhodobé pôžičky a dúfame, že nebudeme mať žiadne mínusy a Vy aj ostatní naši zákazníci budete spokojní s našou službou :) Pekný deň prajeme!
Magdalena
7.12.2022
Bola táto recenzia užitočná? / 13
Veľmi jednoduchý spôsob ako prísť k peniazom

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.