Klientská zóna

Kolektívne Pôžičky recenzie

P2P pôžičky recenzie, hodnotenia a skúsenosti od ostatných používateľov a investorov, získajte cenné informácie tu
4,8
Užívateľských recenzií: 168
5149
412
31
22
14

Platforma Kolektívne pôžičky: recenzie, hodnotenie a skúsenosti

89%
89% zákazníkov odporúča Platformu Kolektívne pôžičky podľa dotazníka spokojnosti a poradilo by známym to využivat

Všetky recenzie platformy Kolektívne pôžičky:

Napísať recenziu
Marián H.
24.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 35
Rýchle vybavenie, perfekný prístup.
Beata
24.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 28
Som milo prekvapená s rýchlosťou vybavenia pôžičky, ochotou operatoriek, super naozaj odporúčam
Gabriela P.
15.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Veľmi spokojná. Rýchle vybavenie. Všetky prsty hore. :)
Odpoveď Kolektívne pôžičky:16.3.2023
Dobrý deň, p.Gabriela,

ceníme si Vašu pozitívnu recenziu a Vašu spokojnosť s našimi službami kolektívnych pôžičiek www.kolektivne-pozicky.sk
Vždy sa snažíme poskytovať služby najpohotovejšie ako vieme, a vyhovieť tak všetkým našim klientom.

Pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Martina
14.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 35
Spokojnosť..... príjemné jednanie
Odpoveď Kolektívne pôžičky:15.3.2023
Dobrý deň, p.Martina,

veľmi pekne Vám ďakujeme, že ste nám dali svoj názor na to, ako sa nám darí. Sme radi, že zákazníci ako Vy majú na portáli Kolektívne pôžičky p2p skvelé skúsenosti.

Pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Jano
14.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 6
Čakám na peniaze už 6 hodín a stále nic
Odpoveď Kolektívne pôžičky:15.3.2023
Dobrý deň,

reagujeme na Vašu správu, na našej webovej stránke. Prekontrolovali sme platbu, a peniaze Investora od nás odišli ihneď po potvrdení ponuky. Skontrolovali ste si správny účet prosím? Nakoľko registrovaný účet máte u nás v SLSP a my sme peniaze odoslali z Tatra Banky - obe banky podporujú okamžité prevody, peniaze by ste mali obdržať behom pár minút. Pokiaľ peniaze stále neevidujete, prosím zašlite screen príjmov za včerajší deň - 14.3.2023, aby sme mohli kontaktovať banku a vyriešiť tento problém.

My máme potvrdené, že peniaze od nás odišli okamžite.

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Alena G.
9.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 33
Oceňujem rýchlosť, ústretovosť operátorov všetko vybavené ani nie do 24 hodín. Určite odporúčam aj ďalším klientom.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:12.3.2023
Dobrý deň, p.Alena,

ďakujeme, že ste nám zanechali tak krásnu recenziu. Sme nadšení, že ste boli spokojný s našimi službami, naši zamestnanci si určite radi prečítajú, čo ste napísali. Za prioritu považujeme spokojnosť a Vaša recenzia www.kolektivne-pozicky.sk znovu potvrdzuje úspešnú prácu, ktorú každý deň odvádzame.
Veľmi ďakujeme za Vaše láskavé slová!

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Jakub Z.
8.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 33
velmi dobre a rychle
Daniela
8.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 35
Veľká spokojnosť. Profesionálny prístup zo strany zákazníckeho servisu. Rýchle schválenie pozicky a peniaze na účte ihneď po schválení. Odporúčam.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:8.3.2023
Dobrý deň, p.Daniela,

ďakujeme za milé slová, je to pre nás veľkou odmenou za našu prácu i záväzok nepoľavovať v kvalite a spoľahlivosti.

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Pavol
7.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 32
Odporúčam. Rýchle, svieže plná spokojnosť.
Odpoveď Kolektívne pôžičky:8.3.2023
Dobrý deň, p.Pavol,

veľmi si vážime Vašu pozitívnu spätnú väzbu a vysoké hodnotenie Kolektívnych pôžičiek a našich služieb www.kolektivne-pozicky.sk Usilovne pracujeme na tom, aby bola skúsenosť každého zákazníka čo najlepšia. Ďakujeme. :)

Prajeme pekný deň!
Tím Kolektívne pôžičky
Filip
1.3.2023
Bola táto recenzia užitočná? / 24
Operátorky na 1* výborný pristup a velmi príjemné a ochotné. Poslané na učet behom minúty. Len jedno mínus je -žiadal som 500€ a bolo mi ponúknutych len 200€ pritom som schopný splácať vyšie splatky .
Odpoveď Kolektívne pôžičky:5.3.2023
Dobrý deň,
ďakujem za vysoké hodnotenie prístupu našich operátorov. Vždy sa snažím, aby klienti boli spokojní.
Ohľadom výšky poskytnutej sumy, bohužiaľ, nakoľko my neposkytujeme pôžičky, ale len spájame investorov a žiadateľov o pôžičku, nemáme žiadny vplyv na investorov a ich kritéria podľa ktorých chcú svoji peniaze investovať. Nakoľko oni riskujú so svojimi financiami. Predpokladáme, že trošku nižšia ponuka od investora bola kvôli tomu, že to je Vaša prvá pôžička u nás, situácia na trhu je taká, že investori sú opatrnejší pri investovaní peňazí. Zvyčajne, keď investor už vidí, že splácate pôžičky riadne a včas, dodržiavate podmienky, tak vždy ochotnejšie investujú aj väčšie sumy.

Pekný zvyšok dňa prajeme!
Tím Kolektívne pôžičky

Napísať recenziu o platforme Kolektívne pôžičky:

Hodnotenie
Prosím vyplňte vaše meno
Prosím skontrolujte vašu emailovú adresu

 


Trh s kolektívnym požičiavaním ľuďom od ľudí jednoduchá je riešenie, ktoré je vo svete stále populárnejší a úspešne funguje už vyše 10 rokov.

Platforma Kolektívne pôžičky ľuďom od ľudí sú založené na princípe P2P, čo je môžeme preložiť ako davové financovanie, ktorý spája investorov-ľudí, ktorí chcú výhodne investovať peniaze a klienta, ktorý žiada o rýchlu pôžičku.